06-22605452 info@trudynabuurs.nl

Kleding

winkel

Be-Uniek

BE-UNIEK: Duurzaam, Stijlvol, Authentiek.

Persoonlijke advies, maximale stijl!

Be-Uniek

Hé lieve vrouw, welkom bij ‘Be-Uniek’  een plek waar jouw unieke stijl en persoonlijkheid volledig tot hun recht komen.

Bij ‘Be-Uniek’ willen we dat elk kledingstuk een verhaal vertelt, of het nu gloednieuw is of al een geschiedenis heeft. In onze collectie vind je een toffe mix van hedendaagse stijl en unieke vintage vondsten.

Ik geloof heilig in de kracht van jouw individuele kledingstijl, vooral in jouw bijzondere rol als vrouwelijke uitvaartbegeleider. Kleding moet niet alleen de buitenkant weerspiegelen, maar ook de innerlijke schoonheid van wie je bent. Bij ons gaat het niet alleen om kleding; het gaat om het ontwikkelen van jouw eigen stijl, het omarmen van duurzaamheid en effectiviteit, en het waarderen van tijdloze, duurzame elegantie.

En omdat ik weet dat jij als vrouwelijke uitvaartbegeleider een uniek lichaam hebt, lanceer ik binnenkort mijn eigen exclusieve collectie, waarin (semi) maatwerk een rol speelt. Elk kledingstuk in onze winkel wordt met zorg gekozen of met liefde gemaakt, met aandacht voor detail en een persoonlijke touch.

Voel je vrij om onze winkel te bezoeken en ontdek een wereld van zelfexpressie en comfort, waar je vrijetijdskleding kunt combineren met kleding voor de uitvaart, precies zoals jij dat wilt. Samen creëren we een stijlvolle en tijdloze ervaring.

Met liefde en in stijl!

Eerlijk & Oprecht

Wat ik echt belangrijk vind? Eerlijk & Persoonlijk advies!

Eerlijk advies! Niet lukraak het ene bloesje na het andere in je winkelmandje gooien, maar echt nadenken of die nieuwe kleding niet alleen bij je past, maar ook je huidige garderobe een boost geeft.

Persoonlijk advies! Zodat je alleen kiest en draagt waar je echt happy van wordt. Het draait om toffe outfits die passen bij jou en waarin je je gewoon lekker voelt.

Kom langs en ontdek de plek waar bewuste kledingkeuzes en tijdloze stijl hand in hand gaan, en waar eerlijkheid en jezelf zijn de basis vormen voor een garderobe en look die écht voor jou werken.

Hallo, ik ben Trudy,

Ik ben verre van een modepopje dat constant aan het shoppen is of zichzelf bewondert in de spiegel. Eerlijk gezegd vond ik winkelen niet eens zo leuk! Toch heb ik altijd gestreefd naar een authentieke uitstraling in mijn kledingkeuzes. Ik herinner me nog die zilverroze gordijnenbroek, gewoon omdat die zo ‘eigen’ aanvoelde. Waar komt mijn fascinatie voor uiterlijke verschijning dan vandaan? Dat heeft een diepere oorsprong…

Trudy Nabuurs kapsel kleding en garderobe advies

Het Shop Event

Het Personal Shop Event is op 2, 3, 4, 5 en 6 april 2024! Vijf dagen lang staat ons kantoor bommievol met gloednieuwe kleding en kun je onder het genot van een bakkie koffie, thee en wat lekkers, gezellig rondneuzen tussen de kledingrekken om te zien of er iets tussen hangt waar jij je mooi in voelt en waar je van gaat stralen.

 

Alles details over ‘Het Personal Shop Event’ lees je op: www.be-uniek.nl 

Trudy Nabuurs Be-Uniek - kapseladvies en kledingadvies

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

3542 AA Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten