06-22605452 info@trudynabuurs.nl

Adviezen

Be-Uniek

Authentiek & Stijlvol

Creëer een Persoonlijke Kledingstijl met Warmte, Respect en Professionaliteit

Persoonlijke begeleiding, maximale stijl!

Trudy Nabuurs

Rust & Eigenheid uitstralen begint hier!

Als vrouwelijke uitvaartbegeleider begrijp je als geen ander dat mensen het verschil maken. Je bent al goed in wat je doet, maar je weet dat jouw uitstraling en kledingkeuze een extra dimensie kunnen toevoegen aan je interacties met nabestaanden en tijdens het spreken voor een groep. Het kan het verschil betekenen tussen het opbouwen van een diepere verbinding met nabestaanden en het vol zelfvertrouwen overbrengen van je boodschap, tegenover het gevoel van onzekerheid en twijfel dat je nu ervaart.

Je begrijpt ook dat het kiezen van een kapsel, kleding en een garderobe die perfect op jou is afgestemd, helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Toch schuif je het vaak voor je uit, omdat je in eerste instantie vooral bezig bent met anderen en hun behoeften vooropstelt.

Maar diep van binnen zou je het ontzettend waardevol vinden als iemand je precies zou kunnen laten zien hoe je een authentieke indruk maakt, welke kledingstukken bij je figuur passen, en hoe je snel een outfit kiest die past bij de dag. Ontdek daarom mijn praktische adviezen en tips, die je helpen om met zelfvertrouwen en stijl voor de dag te komen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

*****

Innerlijk kompas

Mensen selecteren namelijk niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijheid heb jij zeker! Samen zorgen we ervoor dat jouw persoonlijkheid doorstraalt in je hele uitstraling, garderobe en presentatie!

Ga voor een uitstraling die verbindt!

€333

*****

Branding & Imago

Of je nou, warm, slim, geordend, oplossingsgericht of analytisch bent, in de uitvaartbranche wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Zet jouw uiterlijk in als verbindend communicatiemiddel.

Creëer impact met jouw stijl, jouw verhaal!

€333

*****

Effectieve Garderobe

Zeg gedag tegen kledingstukken die niet meer bij je passen en ontdek hoe je slim kunt combineren. Het resultaat: Beleef je de perfecte mix tussen casual en zakelijke kleding, waardoor je keer op keer een glimlach op je gezicht krijgt.

€333

Kapsel advies

Stel je voor: elke dag een fantastisch kapsel zonder gedoe. Met mijn kapseladvies ga ik verder dan alleen je uiterlijk. We bespreken je persoonlijke wensen en struggles. Ik knip je haar in het gewenste model en geef je advies hoe je het zelf makkelijk in model brengt, zelfs als je weinig tijd hebt of denkt dat je niet handig bent met je haar. Als je haar goed zit, voel jij je van binnen ook geweldig.

€199

Stijl advies

Zeg vaarwel tegen stijve, vormloze outfits die je vaak ziet bij uitvaarten. In slechts een paar uur leer ik je jouw eigen, unieke kledingstijl te ontwikkelen. Het beste gedeelte? Geen nieuwe kledingkast nodig! Met bewustwording en subtiele aanpassingen creëren we samen een persoonlijke stijl waarin jij straalt, zelfs op de meest bijzondere momenten.

€150

Kleur advies

Ooit te horen gekregen dat je er vermoeid uitziet, terwijl je je eigenlijk superfit voelt? Dat kan liggen aan de kleur die je draagt. Jouw natuurlijke combinatie van kleuren (huid, haar, ogen) maakt je uniek. Met speciale doeken laat ik je ontdekken welke kleuren jou een frissere en stralendere uitstraling geven. En als je wilt, bekijk ik ook of je de juiste make-upkleuren gebruikt.

€150

Garderobe check

Klaar met saaie outfits en een kast vol eentonige kleding? Ontdek hoe je jouw kleding herorganiseert, zeg vaarwel tegen items die niet meer bij je passen, en leer de kunst van het combineren. Het resultaat? Blijdschap elke keer dat je je kast opent. Je ziet meteen de perfecte balans tussen casual en zakelijke kleding, met een heleboel prachtige outfits die op je wachten.

€333

Kleding advies

Wil je je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist wat verhullen? Na een figuuranalyse ontdek je welke pasvormen en modellen het beste bij jouw lichaam passen. In de winkel herken je meteen welke broek, blazer, rok of jurk perfect aansluit bij jouw unieke figuur, en welke je beter kunt vermijden. Zo wordt winkelen makkelijk en leuk, omdat je weet wat écht bij jou past.

€150

Personal Shoppen

Persoonlijk en Eerlijk advies! Niet lukraak het ene bloesje na het andere kopen, maar echt nadenken of die nieuwe kleding niet alleen bij je past, maar ook je huidige garderobe een boost geeft. Be-Uniek is de winkel waar bewuste kledingkeuzes en tijdloze stijl hand in hand gaan, en waar eerlijkheid en jezelf zijn de basis vormen voor een garderobe én look die écht voor jou werken.

Gratis

Reviews

Wat Klanten Over Mij Zeggen

“Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast”

“Vooraf twijfelde ik of misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.”

Bianca

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal over de binnenkant”

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!”

“Ik weet dat ik heel veel geld bespaar”

“Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

“Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast”

“Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

Carlijn

Beeld & Stijl

In samenwerking met mensen-fotograaf Bianca de Wit

Samenwerken met Bianca is eigenlijk veel meer dan alleen het delen van dezelfde werkplek. Het is als een ontdekkingsreis waarbij we groeien, en onze eigen specialiteiten samenvloeien tot iets magisch.

Haar toewijding om de kern van elk moment vast te leggen is echt inspirerend.

Haar bijdragen? Die zijn van onschatbare waarde voor onze te gekke projecten waarin we samen de mens in al zijn pracht en uniciteit zichtbaar maken en echt iets buitengewoons creëren.  Zo ook onze Samen Werken Shoot, waarbij je samen met andere ondernemers een fotoshoot hebt waarbij je elkaars figurant bent, zodat je toffe foto’s hebt voor socials, blog en website. En, reken maar, deze shoot is echt een feestje!

 

Kleding kleur en stijladvies Utrecht Trudy en Bianca

Authentiek beeldmateriaal

Een fotoshoot is meer dan alleen poseren voor de camera. Het is een kans om jezelf te laten zien, een verhaal te vertellen en een blijvende indruk achter te laten.

Het is verrassend hoe vaak mensen de impact van kleding op een brandingfoto onderschatten. Een gemiste kans! Bij onze fotoshoots is styling inbegrepen, omdat we ervoor zorgen dat je outfit perfect past bij jouw persoonlijkheid en jouw verhaal, waardoor je foto’s eigentijds, krachtig en overtuigend worden.

Of je nu kiest voor een persoonlijke brandingshoot of deelneemt aan onze SamenWerkingShoot, waarbij je samen met andere ondernemers een creatieve fotoshoot beleeft en elkaars figurant bent, ons doel is om ervoor te zorgen dat je foto’s naadloos samensmelten met de tekst op je website, blog en social media.

En één ding is zeker: het wordt hoe dan ook een feestelijke ervaring voor de camera!

Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur garderobe en shoppen
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur garderobe en shoppen
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur garderobe en shoppen
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur garderobe en shoppen
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur garderobe en shoppen
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur garderobe en shoppen
Trudy Nabuurs workshop innerlijk kompas en kleding en kleur
Trudy Nabuurs workshop kleding kleur en persoonlijkheid
kledingwinkel en gratis advies Utrecht
kledingwinkel Trudy Nabuurs Utrecht
kledingwinkel en gratis advies Utrecht
kleding en kleur workshop Trudy Nabuurs Utrecht
Leuke inspirerende workshop kleding en kleur Utrecht
Trudy Nabuurs workshop eerste indruk kleding en kleur
Trudy Nabuurs workshop kleding stijl kleur en garderobe
Trudy Nabuurs workshop kleding kleur en eerste indruk
Trudy Nabuurs workshop eerste indruk kleding uitvaartbegeleider
Trudy Nabuurs workshop kleding innerlijk en uiterlijk in balans
Trudy Nabuurs workshop eerste indruk kleding uitvaartbegeleider
Trudy Nabuurs workshop kleding innerlijk en uiterlijk in balans
kleding en persoonlijkheid advies Utrecht
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur en persoonlijkheid 2
Trudy Nabuurs workshop eerste indruk kleding en kleur
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur en persoonlijkheid 2
kleding en kleur workshop Trudy Nabuurs Utrecht
Kleding kleur en stijladvies Utrecht
Kleding kleur en stijladvies Utrecht
Trudy Nabuurs kleding garderobe en personal shopping advies
Trudy Nabuurs advies kleding stijl kleur en garderobe
Bianca de Wit BFoto en Trudy Nabuurs Be-Uniek
Trudy Nabuurs Leuke inspirerende workshop kleding en kleur Utrecht
kleding advies Utrecht

Contact 

Trudy Nabuurs - kleding kleur stijl en garderobe advies Utrecht

Kom in verbinding met mij en laat je inspireren

BEL ME OF APP ME

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

3542 AA Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten