06-22605452 info@trudynabuurs.nl

Agenda

Be-Uniek

Duurzaam & Stijlvol

Persoonlijke begeleiding,

Maximale stijl!

Bezoek onze kledingwinkel of sluit je aan bij een groepssessie voor exclusieve groepskortingen en een onvergetelijke ervaring.

28

Mei

Samenwerkingshoot

Dins 28 mei // 10.00 – 17.00 // €444 (excl btw)

Een fotoshoot is niet simpelweg poseren voor de camera; het is een gelegenheid om jezelf te tonen, een verhaal te vertellen en een onuitwisbare indruk achter te laten.  Geloof me, na de shoot zal het moeilijk zijn om te kiezen uit al die fantastische foto’s die Bianca van jou maakt. Je zult meteen zin hebben om ze te delen, op je website, blog en social media, want zulke prachtige foto’s wil je gewoon met iedereen delen!

14

Juni

Sale Shop Event

Vrij 1 maart // 10.00 – 18.00 // reserveren

Mis onze exclusieve uitverkoop niet! Ontvang geweldige kortingen op je favoriete items. Meld je nu aan voor een tijdsblok en scoor de beste deals voordat ze weg zijn! Beperkte plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel jouw plek.

8-12

Oktober

Het Personal Shop Event

8 oktober tot en met 12 oktober // 9.30 – 21.00 //

Twee keer per jaar organiseer ik iets extra’s: Het Personal Shop Event! Mijn collectie wordt dan aangevuld met de prachtige selectie aan kledingstukken van HPSE. De extra zorgvuldig ingekochte collectie past perfect bij mijn eigen collectie. Het Personal Shop Event is dé gelegenheid om jouw persoonlijke stijl te ontdekken en te verfijnen. Kom langs en geniet van deze unieke winkelervaring!

"Een kleuradvies van Trudy is een cadeautje aan jezelf: de tijd nemen om even goed naar jezelf te kijken, stil te staan bij jouw kleuren en tot mooie inzichten te komen! Trudy voegt kleur toe aan de uitvaartwereld! Ik raad iedereen zo'n cadeautje aan zichzelf aan!"

– Karin Horsting

"Echt top om te shoppen in een beschermde omgeving en uitgebreid te kunnen passen. Het voelde goed om het advies dat ik eerder kreeg bevestigd te zien. Wederom een hele fijne ervaring! En ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinsten, die mijn capsulecollectie helemaal afmaken."

– Els

Hallo, ik ben Trudy,

Ik ben verre van een modepopje dat contstant aan het shoppen is. Nog sterker, ik vond shoppen niet eens zo leuk.

Toch heb ik altijd gestreefd naar een authentieke uitstraling in mijn kledingkeuzes. Ik herinner me nog die zilverroze gordijnenbroek, gewoon omdat die zo ‘eigen’ aanvoelde. Waar komt mijn fascinatie voor uiterlijke verschijning dan vandaan?

Dat heeft een diepere oorsprong…

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

3542 AA Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten